Kaiserschmarren. Finde was du suchst - lecker & simpel. Jetzt ausprobieren mit ♥ Chefkoch.de ♥. Kaiserschmarrn or Kaiserschmarren (Emperor's Mess) is a sweet dessert that takes its name from the Austrian emperor (Kaiser) Franz Joseph I, who was very fond of this kind of fluffy shredded pancake.
A sweet fluffy pancake made with rum-soaked raisins is torn into bite-sized pieces, caramelized. Wundervoller Wiener Kaiserschmarrn, der unseren Gaumen Freude bereitet. Das Rezept für köstliche Momente. Императорский омлет «Кайзершмарн» (Kaiserschmarrn) - пошаговый рецепт с фото. Императорский омлет «Кайзершмарн» (Kaiserschmarrn). Автор: Катеринка Кисельникова. You can cook Kaiserschmarren using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Kaiserschmarren
- It's 130 g of Mehl.
- It's 380 ml of Milch.
- It's 1 EL of Rum.
- Prepare 4 of Eier getrennt.
- You need 30 g of Zucker.
- You need 1 Prise of Salz.
- It's Ca. 30 g of Butter zum Ausbacken.
Written by a Kaiserschmarrn lover living in Salzburg. This blog tastes and explores the traditional Austrian dish. Follow our recipe for kaiserschmarrn, an Austrian pancake dessert made with raisins soaked in rum and topped with confectioners' sugar and preserves. Kaiserschmarrn (meaning 'the emperor's mishmash') is a traditional Austrian dessert.
Kaiserschmarren instructions
- Eigelb und Zucker schaumig rühren..
- Milch, 1 EL Rum und nach und nach Mehl unterrühren..
- Eiweiß sehr steif schlagen, vorsichtig unter den Teig heben..
- Butter in der Pfanne schmelzen lassen und den Teig hineingießen..
- Bei kleiner Hitze ausbacken lassen und wenden..
- Danach in Stücke zerteilen..
- Je nach Bedarf zuckern und anrichten..
Kaiserschmarrn is a traditional Austrian dessert. It is a caramelized pancake made with rum-soaked. Regardless of what its name might imply, kaiserschmarrn Kaiserschmarrn. (Kaiserschmarren). Also known as the Emperor's mess, this Viennese dessert can. 🎦 Kaiserschmarrn. Kaiserschmarrn or Kaiserschmarren - different name, same amazing pancake.