Churros. A churro is a fried-dough pastry—predominantly choux—based snack. Churros are traditional in Spain and Portugal, where they originated. These churros were so delicious, they taste better then what we used to get as kids when we spent the day at Olvera Street in LA. and I always.
A variety of churro brands, Churros.com provides you with all the knowledge on J&J From Authentic Loop Churros to OREO Churros, you'll want these churros on your next. I have loved churros ever since I was a little girl wandering the streets of Tijuana. The results are churros that are dangerously easy to make but also surprisingly filling — there's a real heft to them, and thank goodness, because it makes it easier to stop at one. You can cook Churros using 11 ingredients and 11 steps. Here is how you cook it.
Ingredients of Churros
- It's 260 ml of Wasser.
- You need 50 g of Butter.
- It's 120 g of Mehl.
- Prepare 1 Prise of Salz.
- Prepare 10 g of Zucker.
- You need 3 of Eier.
- You need of Fett zum Frittieren.
- It's 200 g of Zucker.
- It's 3 TL of Zimt.
- You need 100 ml of Sahne.
- You need 100 g of Zartbitterschokolade.
Homemade Churros are made with simple, pantry-staple ingredients and fried to golden perfection, these are easy to make at home! Churros are Spain's version of fried dough. Spanish churros are commonly enjoyed for breakfast or the Spanish afternoon snack called the merienda. Of course homemade churros aren't churros without a cinnamon-sugar shower.
Churros instructions
- Butter mit Wasser, Salz und 10 g Zucker aufkochen..
- Sobald alles kocht, das Mehl mit einem Holzlöffel einrühren. Solange rühren, bis sich der Teig vom Topfboden löst und ein fester Teig entsteht..
- Nun den Teig in eine Schüssel umfüllen und ihn ca. 5 Minuten abkühlen lassen..
- In der Zwischenzeit das Frittierfett in einem Topf auf mittlerer Stufe erhitzen..
- In einem tiefen Teller 200 g Zucker mit dem Zimt vermengen..
- Jetzt werden die Eier nacheinander (!) mit einem Holzlöffel unter den Teig gerührt, bis ein glatter, zäher Teig entstanden ist. Dies dauert ein bisschen, da die Eier sich schwierig mit dem Teig verbinden..
- Wenn das Fett heiß genug ist, geht es ans Frittieren. Um dies zu testen, steckt den Stiel eures Holzlöffels in das Fett. Bilden sich nach kurzer Zeit Bläschen um den Stiel, ist die Temperatur richtig. Der Teig wird nun in einen Spritzbeutel mit Sterntülle gefüllt und ins heiße Fett gespritzt. Die Stücke sollten dabei etwa eine Länge von 15 cm haben..
- Sobald die Churros goldbraun sind, diese vorsichtig aus dem Öl nehmen und im Zimtzucker wälzen..
- Für die Schokoladensauce die Schokolade über einem Wasserbad schmelzen und die Sahne einrühren..
- Die Churros mit der Schokoladensauce servieren..
- Genießen! Buen provecho – Guten Appetit!.
The crispy batons beg to be dipped and dunked, so I've included a.