How to Cook Appetizing Topfenstangerl

Topfenstangerl. S. - The bar in which this was performed is called Hopfenstangerl. Find out what's popular at hopfenstangerl in Österreich in real-time and see activity. That said, if I was at Hopfenstangerl in Austria and watched this bartender's amazing pouring trick, I might, might, might be tempted to do one.

Topfenstangerl You can cook Topfenstangerl using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Topfenstangerl

  1. You need 2 Pck. of Blätterteig.
  2. It's 250 g of Topfen.
  3. You need 40 g of Puderzucker.
  4. You need 1 of Dotter.
  5. It's of Rum und Puderzucker f. die Glasur.

Topfenstangerl step by step

  1. Eine Packung Blätterteig aus der Packung nehmen und mit der Topfenfülle bestreichen. Fülle: 250g Topfen, 40g Zucker und 1 Dotter miteinander vermischen..
  2. 2. Packung Blätterteig darauf legen und den Teig in Streifen schneiden..
  3. Die Streifen einzeln verdrehen und die Stangerl dann auf das Backblech legen..
  4. Bei 180 Grad Ober-/Unterhitze 15 bis 20 Minuten backen. Danach kann man sie noch mit einer Rum/Zuckerglasur bestreichen..

Post a Comment

Previous Post Next Post