Topfenstangerl. S. - The bar in which this was performed is called Hopfenstangerl. Find out what's popular at hopfenstangerl in Österreich in real-time and see activity. That said, if I was at Hopfenstangerl in Austria and watched this bartender's amazing pouring trick, I might, might, might be tempted to do one.
You can cook Topfenstangerl using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Topfenstangerl
- You need 2 Pck. of Blätterteig.
- It's 250 g of Topfen.
- You need 40 g of Puderzucker.
- You need 1 of Dotter.
- It's of Rum und Puderzucker f. die Glasur.
Topfenstangerl step by step
- Eine Packung Blätterteig aus der Packung nehmen und mit der Topfenfülle bestreichen. Fülle: 250g Topfen, 40g Zucker und 1 Dotter miteinander vermischen..
- 2. Packung Blätterteig darauf legen und den Teig in Streifen schneiden..
- Die Streifen einzeln verdrehen und die Stangerl dann auf das Backblech legen..
- Bei 180 Grad Ober-/Unterhitze 15 bis 20 Minuten backen. Danach kann man sie noch mit einer Rum/Zuckerglasur bestreichen..
Tags:
Appetizing