Spaghetti aglio e olio mit Scampi. Das perfekte Spaghetti aglio e olio mit Garnelen-Rezept mit einfacher Schritt-für-Schritt-Anleitung: Petersilie waschen, trockenschütteln und fein hacken… Spaghetti mit Erbsen in die Pfanne geben und mit den Garnelen verrühren, Zitronensaft und Petersilie untermischen, je nach Geschmack salzen. Spaghetti Aglio e Olio - easy delicious pasta with shrimp, olive oil, garlic and chili flakes. Aglio e olio spaghetti is also speckled with red pepper flakes, which gives the recipe a subtle heat.
While the exact origin of spaghetti aglio e olio is murky, there's no doubt it hails from Italy. Some say the dish comes from Naples, while others say it originated in the Southeastern region of Abruzzo. Ein ganz einfaches und schnelles Rezept, das jedoch wunderbar köstlich schmeckt sind Spaghetti aglio e olio. You can cook Spaghetti aglio e olio mit Scampi using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Spaghetti aglio e olio mit Scampi
- Prepare 1 Pck. of Spaghetti.
- You need 12 of Scampi.
- It's 2-5 of Chilischoten.
- Prepare 3 of Knoblauchzehen.
- Prepare 0,1 l of Olivenöl.
- It's 2 Stangen of Frühlingslauch.
- Prepare 1/2 of Zitrone 🍋.
- Prepare nach Geschmack of Parmesan.
- It's of Salz.
- Prepare of Pfeffer.
Try this classic Aglio e Olio Spaghetti recipe. This traditional Italian spaghetti dish is made with good quality olive oil, garlic, salt, and pepper. The dish is a simple, yet delicious way to prepare pasta for dinner. Spaghetti aglio e olio is a traditional Italian pasta dish from Naples.
Spaghetti aglio e olio mit Scampi instructions
- Spaghetti in reichlich Salzwasser al dente kochen und auf einem Blech ausdämpfen lassen..
- Knoblauch zusammen mit den Chilischoten (je nach Geschmack ein- zwei oder mehr) und Olivenöl mixen..
- Scampi in Olivenöl anbraten, die geschnittenen Frühlingslauch-Stangen zugeben. Mit Zitronensaft, Salz & Pfeffer würzen..
- Das Knoblauchöl und die Spaghetti in der Pfanne mehrmals durchschwenken. Abschmecken und mit Parmesan und frischem Basilikum anrichten..
The dish is made by lightly sauteeing sliced, minced, or pressed garlic in olive oil, sometimes with the addition of dried red chili flakes (in which case its name is spaghetti aglio, olio e peperoncino), and tossing with spaghetti. While it cooks, add the garlic to the pan with the warm oil. The oil should be just warm enough that the garlic sizzles gently. Cook until the spaghetti is soft but still has a little bite. While the spaghetti is cooking, remove the seeds from the chillies and finely chop.